Ano, chceme se dozvědět víceKontaktní formulář Zavolejte, prosím +420 731177873

02.07.2012

První instalace systému bonVito v Holandsku: zvyšování věrnosti zákazníků v restauraci „De Drentsche Aa”

Systém bonVito byl hosty restaurace „De Drentsche Aa“ výborně přijat hned od začátku.

Po Německu a Irsku byl nyní systém bonVito, mnohostranný marketingový nástroj společnosti Vectron, nainstalován i v Holandsku. 4. června předal André van den Boogaart, vedoucí restaurace „De Drentsche Aa”, první zákaznickou kartu bonVito v Holandsku starostovi obce Aa en Hunze, Ericu van Oosterhoutovi. S instalací systému bonVito je A. van den Boogaart maximálně spokojený: „Naši hosté systém bonVito výborně přijali již během prvních dnů jeho používání. Také po technické stránce probíhá vše již od začátku zcela bez problémů.” Velkou výhodu vidí A. van den Boogaart v tom, že systém bonVito může být používán i nad rámec podniků – a nemusejí to být pouze gastronomické provozy. Do restaurace „De Drentsche Aa” zavítá také mnoho turistů a A. van den Boogaart si dokáže představit, že v budoucnu turisté, kteří si koupí turistickou obuv v obchodě, který je rovněž připojený k systému bonVito, použijí bonusové body v jeho restauraci nebo obráceně. A. van den Boogaart vidí budoucnost optimisticky: „V současné době jsme sice jediným podnikem v Holandsku, který systém bonVito používá, ale již brzy nás bude následovat dalších osm podniků. A v budoucnu z toho může vzniknout celý řetězec.”